>Elteknik Serverrum Conceptentreprenør Solcelleanlæg Om Bjerne Jensen A/S Kontakt
 

 

Belysningsanlæg – med økonomisk gevinst

Der er mange penge at spare på din virksomheds elforbrug – alene på lyset. Har din virksomhed opsat mange armaturer af den ældre generation, vil en udskiftning af disse til nye tidssvarende give dig en stor økonomisk besparelse. Efter få år vil du kunne afskrive den energivenlige investering.
Ønsker du større besparelser tilbyder Bjerne Jensen A/S dagslysstyring. Lysniveauet i armaturerne reguleres i forhold til lysindfald, og installering af bevægelsesføler forhindrer lys i uønskede steder af rummet.

Design af belysningsanlæg
Vi tilbyder en lysberegning ved hjælp af avanceret software ved valg af traditionel belysning. Det resulterer i et fordelagtigt match mellem dine behov og type og antal. Vi kan med andre ord møde dine ønsker med specieldesignet armatur.

Bjerne Jensen A/S har endvidere designet et armatur til Apple butikkerne, som med stor effekt giver en fornemmelse af loftet som en stort lysflade.

Få et overslag over besparelsen ved at skifte belysningssystem
Elsparefonden har udviklet et regneark, som du kan bruge til at beregne en mulig besparelse ved at skifte belysningssystem i undervisningslokaler eller kontorer.

>Regneark fra Elsparefonden

Bemærk at regnearket kun kan bruges til undervisningslokaler eller kontorer, og at resultatet kun er et overslag over økonomien. I regnearket skal du indtaste oplysninger om lokalet, om den nuværende og fremtidige belysning og elprisen. Du vil få et overslag over den samlede årlige besparelse i strøm, penge og investering samt tilbagebetalingstid.

>Eksempel på energiberegning.

Er din el-installation korrekt beskyttet?
Læs omkring reglerne for HPFI på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside.

Få inspiration til valg af belysning
Ønsker du inspiration til valg af belysning, er her nogle af vores faste samarbejdspartnere, hvor vi altid kan tilbyde produkter fra til konkurrencedygtige priser:

Link:
Riegens
Louis Poulsen
Solar
Fagerhult
Sandlux
Focus Lighting
Luxo

 
  Service

Vi prioriterer en høj service over for vores erhvervs-kunder. Med professionelle medarbejdere og rådgivning sikrer vi din virksomhed.

  24 timer døgnvagt

Vi tilbyder 24 timers døgnvagt alle ugens dage. Vi tilbyder fri døgnservice til alle vores kunder.

> Læs mere her

  Kontakt

Henrik Jensen eller
Kristian Spodsberg for yderligere information vedr. industriinstallationer:

hj@bjernejensen-as.dk
ks@bjernejensen-as.dk
tlf: 66 11 28 02

   
     
Bjerne Jensen A/S • Hans Egedes Vej 10 • DK-5210 Odense NV • tlf. +45 66 11 28 02 • fax +45 66 11 18 38 • mail: info@bjernejensen-as.dk