>Elteknik Serverrum Conceptentreprenør Solcelleanlæg Om Bjerne Jensen A/S Kontakt
 

 

Datainstallationer

Vi er specialister inden for datainstallationer – struktureret kabelsystem såvel som dataelektronik. Vi indgår faste aftaler om forebyggende serviceeftersyn på eksisterende netværk. Det sikrer dig en hurtig og effektiv leverandør til afhjælpning af akutte fejl.


Livsnerven i virksomheder!
Datainstallationer er livsnerven i moderne virksomheder. Vi ved at installationen skal matche din virksomheds behov med største præcision. Et ustabilt net kan få katastrofale konsekvenser for din virksomheds arbejde – produktionsmæssigt som økonomisk.

Bjerne Jensen A/S holder sig konstant opdateret for at tilbyde optimale IT-løsninger til erhvervslivet. Derfor er udvidelsen af en stærk og fornyet viden en essentiel del af vores arbejde og tilhørende løsninger. Vi er specielt uddannet i installation og servicering af hubs, switches og routere.

 

Bjerne Jensen A/S er certifiseret PANDUIT installatør (PCI) og er autoriseret i design og installation af PANDUIT Pan-Net Network Kablings System, som er indeholdt i Certication Plus System Warranty programmet. Læs mere om PANDUIT her

 
  Service

Vi prioriterer en høj service over for vores erhvervs-kunder. Med professionelle medarbejdere og rådgivning sikrer vi din virksomhed.

  24 timer døgnvagt

Vi tilbyder 24 timers døgnvagt alle ugens dage. Vi tilbyder fri døgnservice til alle vores kunder.

> Læs mere her

  Kontakt

Jan Rix for yderligere information vedr. datatinstallationer:

jr@bjernejensen-as.dk
tlf: 66 11 28 02

   
     
Bjerne Jensen A/S • Hans Egedes Vej 10 • DK-5210 Odense NV • tlf. +45 66 11 28 02 • fax +45 66 11 18 38 • mail: info@bjernejensen-as.dk