Menu
Vision

Vores vision er at formidle ny viden og teknisk know how i sikre løsninger

Ledelse

Direktør, Aut. el-Installatør
Afdelingsleder, Aut. el-installatør
Service Manager
Historie

Om Bjerne Jensen AS

Bjerne Jensen Aut. El-Installation er en velrenommeret virksomhed, der blev etableret i 1954.

Firmaet udfører avancerede el-tekniske løsninger til erhvervslivet og hører i dag under Bjerne Jensen A/S, ejet af Henrik Jensen.

Firmaet blev startet af Peder Hansen i Fjordsgade Odense. Bjerne Jensen drev firmaet i ca. 10 år sammen med Peder Hansens søn, Kaj Hansen, hvorefter han selv overtog firmaet først i 80’erne.

Henrik Jensen overtog firmaet fra sin far i 2002. Henrik Jensen er el-installatør og har en fortid hos Bøg Jørgensen og Cabin Plant.

Virksomhederne er innovative aktører på hver deres felt, og de har mange års erfaring med store projekter og totalentrepriser. Kompetencerne indenfor målerudskiftning er nu samlet i Nordic Meter Replacement A/S.

Lumby El-Service er en del af Bjerne Jensen AS

Lumby El-Service blev grundlagt i 1910 af Nicolaj Been og blev overtaget i 1948 af sønnen Willy Been. Han videreførte virksomheden med speciale i el-installationer til landbrug og gartneri.

I 1975 dannede Willy Been et ApS sammen med sin søn Poul-Evald Been, og firmaet fik navnet Lumby El-Service. I 1986 trak Willy Been sig ud af firmaet og Poul-Evald Been fortsatte virksomheden som et A/S med fokus på datainstallationer, PLT-styrede anlæg i gartnerier og landbrugsstalde, overvågning, teledata og traditionelle installationer i huse.

Den 1. januar 2006 solgte Poul-Evald Been virksomheden Lymby El-Service til Bjerne Jensen A/S, og her fungerer han i dag som afdelingsleder.

Nordic Meter Replacement

Medstifter af Nordic Meter Replacement A/S i 2014

Nordic Meter Replacement A/S opstod i naturlig forlængelse af samarbejdet om udskiftning af forbrugsmålere. Bjerne Jensen A/S har været medstifter af Nordic Meter Replacement A/S, men har valgt december 2019 at sælge sin andel af ejerskabet, for at koncentrere sig om sin kerneforretning.

Persondatapolitik

Her kan du se vores persondatapolitik her: Persondatapolitik