Om os

Bjerne Jensen Aut. El-Installation er en velrenommeret virksomhed, der blev etableret i 1954.

Vores vision er at formidle ny viden og teknisk know how i sikre løsninger

Om Bjerne Jensen AS

Bjerne Jensen Aut. El-Installation er en velrenommeret virksomhed, der blev etableret i 1954.

Firmaet udfører avancerede el-tekniske løsninger til erhvervslivet og hører i dag under Bjerne Jensen A/S, ejet af Henrik Jensen.

Firmaet blev startet af Peder Hansen i Fjordsgade Odense. Bjerne Jensen drev firmaet i ca. 10 år sammen med Peder Hansens søn, Kaj Hansen, hvorefter han selv overtog firmaet først i 80’erne.

Henrik Jensen overtog firmaet fra sin far i 2002. Henrik Jensen er el-installatør og har en fortid hos Bøg Jørgensen og Cabin Plant.

Virksomhederne er innovative aktører på hver deres felt, og de har mange års erfaring med store projekter og totalentrepriser. Kompetencerne indenfor målerudskiftning er nu samlet i Nordic Meter Replacement A/S.

Lumby El-Service er en del af Bjerne Jensen AS

Lumby El-Service blev grundlagt i 1910 af Nicolaj Been og blev overtaget i 1948 af sønnen Willy Been. Han videreførte virksomheden med speciale i el-installationer til landbrug og gartneri.

I 1975 dannede Willy Been et ApS sammen med sin søn Poul-Evald Been, og firmaet fik navnet Lumby El-Service. I 1986 trak Willy Been sig ud af firmaet og Poul-Evald Been fortsatte virksomheden som et A/S med fokus på datainstallationer, PLT-styrede anlæg i gartnerier og landbrugsstalde, overvågning, teledata og traditionelle installationer i huse.

Den 1. januar 2006 solgte Poul-Evald Been virksomheden Lumby El-Service til Bjerne Jensen A/S, og her fungerer han i dag som afdelingsleder.

Ledelse

Henrik Jensen

Henrik Jensen

Direktør, Aut. el-Installatør
Kristian Spodsberg

Kristian Spodsberg

Afdelingsleder, Aut. el-installatør
Jesper Sakko

Jesper Sakko

Service Manager