Ebrofrost

Case: Henrik Rosenlund, Ebrofrost A/S

Vores elektrikere skal være knivskarpe

Specialister sparer tid – og penge

Hos Ebrofrost på Fyn bobler det lystigt i ris-, korn- og pastagryderne døgnet rundt, alle ugens 7 dage. Ebrofrost leverer forkogte og frosne produkter til fødevareindustrien i hele Europa, og det bliver lynhurtigt dyrt, hvis en produktionslinje går i stå:

– Vi producerer typisk blot en til to dage i forvejen, så et havari eller nedbrud bremser hele processen: Vores folk kan ikke arbejde, lastbilerne må vente, og vi kan ikke levere til kunderne. Derfor er det så afgørende, at vores elektrikere er specialister på vores felt, fortæller Henrik Rosenlund, der er fabrikschef hos Ebrofrost.

De forstår vores flow

Ebrofrost har samarbejdet med Bjerne Jensen AS igennem flere år, og det giver Henrik Rosenlund flere grunde til:

– Primært har vi brug for industrielektrikere, der har erfaring med fødevarefabrikker. Nogen, der kender hele flowet i en produktionsvirksomhed som vores og er vant til at arbejde med industritavler. Det kan de hos Bjerne Jensen. Her er det de samme folk, der trækker kabler, programmerer og laver el-fejlfinding – så de kender os godt. Det betyder rigtig meget for os, siger han.

Bjerne Jensen AS står både for hverdagens vedligeholdelse og akutte udfordringer – og for større projekter som nye produktionslinjer med kabelføring, styretavler og programmering.

Vi bliver hørt

For Henrik Rosenlund vejer det også tungt, at han føler sig prioriteret som kunde hos Bjerne Jensen AS.

– De er et godt match for os. Ikke for store, ikke for små. Hvis vi ringer med et problem midt om natten, er de på pletten – og de er knivskarpe til at finde problemet og få det løst. Så det er både et spørgsmål om kompetencer og om indstilling. Hvis de siger, de ordner det, så sker det. Det bygger tillid. Og det får os til at slappe lidt mere af, tilføjer han.

Felt