GlobalConnect

Case: Per Skovgaard Rosen, GlobalConnect A/S

Tillid tæller 24/7

Tilgængelighed er alfa og omega

Alt er på spil, når GlobalConnect tænder på kontakten til et nyt datacenter. Staten, banker og mange store virksomheder lægger deres æg i kurven hos GlobalConnect. Så svigter blot en enkelt vital detalje i det elektriske setup, kan forretningen falde på gulvet på et splitsekund. Ikke bare i dagtimerne, men 24/7 – året rundt.

Det er teknisk direktør Per Skovgaard Rosen smerteligt bevidst om, når han vurderer sin samarbejdspartner på elleverancen. Og derfor sætter han så stor pris på samarbejdet med Bjerne Jensen AS.

Fra tom lagerhal til kørende datacenter på 5 måneder

Bjerne Jensen AS kom ind i billedet hos GlobalConnect gennem hovedentreprenøren Coromatic, da GlobalConnect skulle etablere et nyt datacenter i Glostrup. Det blev noget af en ilddåb.

– Det var et projekt med en ekstremt presset tidsplan. Og det er ikke bare almindeligt elarbejde, vi taler om her. Det er hele den elektriske installation med UPS-anlæg, svagstrømskabler til brandtavler, generator og køleanlæg – kort sagt avanceret el. Så de skulle virkelig, virkelig have styr på, hvad de havde med at gøre. Og det havde de, både i dialogen, i planlægningen og i det arbejde, de udførte. De er dygtige håndværkere, og de gør sig umage, siger Per Skovgaard Rosen.

Til tiden og til prisen

Selvom et projekt i den størrelsesorden ikke kører helt uden bump på vejen, er GlobalConnects tekniske direktør ikke alene tilfreds, men med egne ord ‘meget fornøjet’ med samarbejdet:

– Det kørte som smurt, og vi havde en god dialog undervejs. Hvis noget ikke så ud, som vi helst vil have det, eller der opstod problemer, blev de løst. Omgående og uden diskussion.

Sidst, men ikke mindst, stod datacentret klar til tiden. Det holdt budgettet, og prisen er tilmed meget fair, bemærker han.

Tillid i tætte relationer

Per Skovgaard Rosen afviser ikke, at andre elektrikere kan løfte opgaven hos GlobalConnect. Men hvad er det da, der gør ham ekstra fornøjet med det nuværende samarbejde?

– Vi er kommet tæt på hinanden, og vi kan mærke, at vi ikke ‘bare er en opgave’ hos Bjerne Jensen AS. Indstillingen til opgaverne og kontinuiteten i samarbejdet har bygget nogle gode personlige relationer, så tilliden vokser, og vi får større glæde af deres ekspertise. Og så kan det godt være, de bor på Fyn, men det er aldrig et issue. De flytter sig efter os, altid.

Felt